Премахни рекламата
Форум     ЗА ТЕЗИ, КОИТО ВЛИЗАТ И ТЕ ОСТАВЯТ С РОБОТ

ЗА ТЕЗИ, КОИТО ВЛИЗАТ И ТЕ ОСТАВЯТ С РОБОТ

angel1717 14 юли 2012

Докога няма да има санкций за такива играчи!Мисля,че щом не им се играе по-добре да не се допускат до сайта или поне до отборни игри.Или обръщате внимание само на тези,които си плащат?Направо - нямам думи!(envy)

Swetlyee 15 юли 2012

а ако са влезли и после им се налага да излязат ?

sexydani 21 август 2012

съгласна съм с swetlyee, защото често ми се случва нещо да ме накара да стана от комп. за 10/15 мин.

tishou78 22 август 2012

angel1717 много често ми се случва да ми забие компа или просто сайта.На мои партове също.И какво става; ние побеждаваме с робота,а реално си минус 10 точки.Няма как да се отсее кой е нарочно и кой е от проблеми в системата.Наказанието си го има.Просто ги запомняй и неиграй с такива.А може би нарочно те напускат,ако неможеш да играешш правилно.Защо някой ще трябва да е задължен да стои и да търпи безумната игра на някой?Играйте за кеф и се забавлявайтеемотикона

Aleks_0506 06 септември 2012

моето предложение е да си оправят Робота.Изгубих бройката на загубите заради робота,а в крайна сметка ми се отчита Рейтинг и когато вляза в някоя стая,партньора като ми види Рейтинга напуска и Нормално и аз да съм и аз ще напусна.Би трябвало или да не се отчита рейтинг след като някой напусне или Както на таблата да те пита дали искаш да продължиш играта с Робота и съответно ако решиш да напуснеш да не ти се отчита като служебна загуба!!!Надявам се Проблема да бъде решен!!!В краен случай няма да влизам във Вашия сайт да играя и съм напълно убедена,че няма да съм единствената.

zzidar 08 септември 2012

Вижте какво се случва в "Не се сърди човече". Играем четирима вдетинени играча. В процеса на играта трима се отказват. Оставам само аз. Следва въпрос от сървъра: Ще продължите ли с робот? Да или Не. Отказвам да играя с робот и какво следва? Първият напуснал печели играта, а аз се оказвам на последно място. ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖА ПЪРВИ ЛИ ЗА ДА СЪМ ПЪРВИ ?

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 814 Мнения: 21434
Премахни рекламата